#TRI-X14 KØBENHAVNSK TRIATLONKLUB ANNO 2014 GENTOFTE

TRÆNERE

Morten Hyldelund - Svømmetræner

Efter mange år som svømmetræner har jeg erfaring med svømning på flere forskellige niveauer. Jeg har arbejdet med mennesker, der spænder fra internationalt niveau til begyndeniveau, fra børneundervisning til voksenundervisning, klassisk bassinsvømning til åben vandssvømning. 

Jeg er overbevist om, at alle kan lære at svømme. Svømning er ikke svært, men ligegyldigt hvilket mål du arbejder efter, kræver det tålmodighed, dedikation og fokus at blive en bedre svømmer. Der findes ingen quick fixes, da forbedringer sker gennem vedholdende arbejde. En træner kan hjælpe dig med at finde det rette fokus og holde de rette ting i fokus, når det begynder at knibe med tålmodigheden. En dygtig træner forstår vigtigheden af vejrtrækningen, balance og bevægelse som grundlæggende færdigheder i svømningen, og hvordan arbejdet med disse færdigheder gør dig til en bedre svømmer.Hvad enten dit mål er at lære at svømme, at svømme hurtigere, eller få mere overskud til disciplinerne efter svømningen, er du meget velkommen til at søge råd hos mig. Hvis jeg skal vurdere dit niveau, og hvad der skal arbejdes med i din svømning, er det bedste, at du møder op til søndagstræningerne. Du kan se, hvilke søndage jeg er på kanten i træningsplanen, som jeg løbende uploader til Facebook.

Vi ses på kanten :-)

Morten

Christian Friis – løbetræner

Christian Friis har siden 1998 studeret og arbejdet på Hawaii, men er nu vendt tilbage til Danmark. 

Som løber i ungdomsårene vandt Christian, på de længere distancer, flere DM-medaljer i ungdoms- såvel som U23-klasserne.

I 1992 deltog han på juniorholdet ved VM Cross i Boston.

I midten af halvfemserne blev det ligeledes til flere flotte placeringer på landevejene, bl.a. en fjerdeplads ved Hong Kong Marathon i 1997.

Ved Berlin Marathon i 1996 toppede han med 2:22,08 timer, hvilket placerede ham som nr. 3 herhjemme det år. 

Efter et år på University of Memphis rykkede Christian Friis til Hawaii Pacific University i 1998 og blev West Regional Mester i Cross Country, og blev den første NCAA division II atlet fra Hawaii ved et NCAA mesterskab.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk