#TRI-X14 KØBENHAVNSK TRIATLONKLUB ANNO 2014 GENTOFTE

HISTORIE

#TRI-X14 blev stiftet i foråret 2014 af fire triatleter som hver især havde været medlemmer i diverse triatlon klubber i København. De satte sig sammen og skabte rammerne for denne nye klub.

Vi har i #TRI-X14 valgt at sætte fokus på et nært fællesskab blandt medlemmerne og et hjerte der banker for klubben. Dette håber og satser vi på bliver en realitet igennem sociale arrangementer, kvalitetstræning samt medindflydelse og ansvarsfølelse fra medlemmerne.

Vi vil ikke bare være endnu en ny klub, men DIN klub. Et sted, hvor ligesindede triatleter, uanset niveau, kan komme og få kvalitetstræning ud fra en nøje tilrettelagt sæsonplan. Et sted hvor triatlon og familieliv går op i en højere enhed. Et sted hvor medlemmerne med lyst og energi vil bidrage til at fremme sporten i Danmark. Kort sagt – et sted med sjæl og klubånd!

Vi vil endvidere lægge stor fokus på, at alle i klubben, uanset position, betaler medlemskontingent. Vi ønsker således en flad og gennemsigtig struktur hele vejen igennem. Økonomisk set er vores mål og visioner med klubben, at alle på den ene eller anden måde bidrager og alt overskud ubeskåret går til klubbens medlemmer. Det mener vi i sidste ende vil skabe større fællesskab og klubfølelse.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk