#TRI-X14 KØBENHAVNSK TRIATLONKLUB ANNO 2014 GENTOFTE

Siden 2005 har Endurance Sport etableret sig som den største og mest velassorterede triathlon/løbebutik i Danmark.
Endurance Sport er en specialbutik, hvor du kan møde eksperter inden for de tre sportsgrene og få den optimale vejledning. Endurance Sports koncept er at have det bedste udvalg af produkter lige fra de mindste gadgets til de lækreste triathloncykler. Disse produkter udvælges efter seriøs testning af butikkens team, som udgøres af protriathleter, marathonløbere og elitesvømmere.


Butikken drives af indehaver Jonas Christoffersen, bestyrer Dennis Jensen samt to fastansatte. Jonas har mere end 15 års brancheerfaring og har prøvet langvarig træning på egen krop. Dennis Jensen er som de fleste nok ved en af Danmarks bedste løbere med bl.a. dansk rekord på 5000m i tiden 13:05.

I butikken vejleder vi dig til det rigtige køb. Vi har sko, tøj, udstyr og energiprodukter til dig, uanset om du er løber eller triathlet. Eliteatlet, motionist, eller helt nystartet.

Endurance Sport har fra starten været løbespecialist og vi udvikler hele tiden på vores koncept. Løb kan virke simpelt, men det er meget mere end `bare` at sætte den ene fod foran den anden. Vi tager udgangspunkt i dine egne erfaringer og kommer med råd i forhold til dine behov og præferencer. Vi hjælper dig til den rigtige løbesko ved brug af løbebånd og videoanalyse. Vi benytter os af en detaljeret 4-steps løbeanalyse der udover den traditionelle løbeanalyse også ser på løbestil fra siden. Vi har løbesko til alle typer af løbere. Helt klassiske core løbesko i de nyeste modeller. Sko med lavere drop til mellemforfodsløb. Sko til ultraløb go selvfølgelig triathlon.

Endurance Sport har Danmarks største udvalg af våddragter på lager. Vi har fitting-garanti således at dragterne kan byttes hvis de efter prøvning og rådgivning ikke passer perfekt i vandet.

Endurance Sport har et stort udvalg i racercykler og triathloncykler i alle prisklasser.

Skal du køre eller løbe en bestemt distance, giver vi dig den bedst mulige rådgivning, så du får de bedste oplevelser, og så anstrengelserne ikke er forgæves.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk